Advies

Annemiek Advies geeft advies en begeleiding aan organisaties bij uiteenlopende projecten op het gebied van sociale- en technische innovatie en bij marktontwikkeling en internationalisering.

Daarnaast verzorgt Annemiek Advies het aanvragen en verantwoorden van beschikbare subsidies en indien gewenst de werving en selectie van de juiste kandidaat of adviseur voor het project. Bij subsidiemogelijkheden helpt Annemiek Advies u bij het opstellen van de projectopdracht, het formuleren en indienen van de subsidieaanvraag tot en met de uitvoering van het project. Het doel hiervan is de aanvrager volledig te ontzorgen en zo veel mogelijk administratieve lasten bij de uitvoering van een subsidieproject uit handen te nemen. Dit houdt concreet in:

  • Het opstellen en indienen van de aanvraag
  • Afhandeling van alle communicatie met de subsidie verlenende instantie vanaf de aanvraag tot en met de uitbetaling van de subsidie
  • Begeleiding bij de administratieve en financiële uitvoering van het project
  • Het opstellen van de eindrapportage van het project
  • Het opstellen en indienen van de einddeclaratie en het verzamelen van de bijbehorende bewijsstukken
  • Vraagbaak m.b.t. de subsidie en algemene ondersteuning tijdens de uitvoering van het project

Op deze website leest u meer over de dienstverlening van Annemiek Advies. Spreekt dit u aan en wilt u eens persoonlijk kennismaken? Neem dan contact op om vrijblijvend door te praten over de mogelijkheden voor uw organisatie!

Neem contact op