annemiekadvies avatar

Annemiek Boonstra

Annemiek Boonstra is organisatieadviseur en begeleid bij uiteenlopende (innovatie) projecten en bij het benutten van de beschikbare subsidies. Soms in de rol van externe adviseur, soms als projectcoördinator.

Annemiek is haar carrière begonnen binnen de hotellerie, waar zij haar commerciële manier van werken kon combineren met haar dienstverlenende instelling. Vervolgens kwam zij terecht in de chemische industrie waar zij een pioniersrol kreeg toebedeeld in het openbreken van nieuwe internationale markten. Annemiek heeft gewoond en gewerkt in Brussel, Parijs en in Barcelona. Naast haar talenkennis begrijpt ze ook de culturele verschillen bij het zakendoen over de grens. Door haar studie International Business and Languages en aansluitend haar internationale werkervaring, heeft zij zich kunnen verdiepen in (internationale) marktontwikkeling en internationalisering.

Binnen de IT sector heeft zij haar sales capaciteiten kunnen ontplooien, hier leerde Annemiek alles over verkoopmethodes, acquisitie, relatiebeheer en onderhandelingen. Haar kennis van zowel het marketing vak als ook het sales vak kon zij verder uitbouwen in de functie marketing & salesmanager in het event management. Uiteindelijk heeft Annemiek de overstap gemaakt naar het advieswerk, waarbij zij met veel voldoening als consultant werkzaam was op diverse terreinen waaronder ook HRM en duurzame inzetbaarheid. Sinds 2010 werkt Annemiek vanuit haar eigen bedrijf.

Contact