Subsidies

In 2009 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met subsidies. Hierbij ontdekte ik dat veel ondernemers mogelijkheden voor subsidie lieten liggen omdat ze niet bekend waren met de mogelijkheden of huiverig waren voor de administratieve lasten van een subsidietraject.

Op dat moment ben ik begonnen met het bemiddelen van extern advies in combinatie met het verzorgen van subsidietrajecten. Naast het aanvragen van de subsidie, ben ik ook betrokken bij de uitvoering van projecten als coördinator en adviseur. Mijn dienstverlening op maat is gebaseerd op de persoonlijke visie om organisaties zoveel mogelijk te ontlasten en ontzorgen in uiteenlopende subsidietrajecten. Dit betekent dat ik ook inhoudelijk betrokken ben bij het project en zowel de voortgang als ook de rapportage en eindverantwoording bewaak.

Vanuit deze dienstverlening ben ik betrokken bij zeer uiteenlopende projecten die veelal te maken hebben met innovatie of product- en organisatieontwikkeling. Mogelijke subsidies zijn vaak gerelateerd aan projecten op het gebied van:

Neem contact op